Valery's Mlog

Mindlog of a Freak
December 6th, 2004 by Valery Dachev

Сбогом, зъбче и мерси

Вчера май нищо не стана като хората…. първо, че се оспах за семинара, после пък срещата ми беше на главния вход на окупираното отвсякъде НДК (като по чудо се намерихме с девойката и даже си изкарахме добре в Galaxy Bowling Club и на разходката по опустелите централни улици на София), а заседанието на УС се превърна в кафета с Добрев в кафето (защото май бяхме единствените ентусиасти). Все пак успяхме да пообсъдим това-онова и да си набележим доста работа за вършене.

Не спах добре… сънувах някакви гадости – не са чести случаите, когато сънищата ми са свързани, но… тази нощ като че ли прецаках отношенията си с всички по-близки хора и то заради някакви глупости (нормално да са глупости – сън е). Отново станах късно, набързо записах всичко, което трябваше да нося към Казанлък, инструктирах Галин за след като се върне и отлетях към автогарата – стигнах учудващо бързо предвид проблемите с трафика в София.

През целия път към Казанлък се “наслаждавах” на българо-македонски фолклор и стари градски/селски шлагери. Е, нищо против – доста от нещата ги имам. Но нямаше нужда да вървят през цялото време. Успях да си уговоря и час при зъболекаря на връх имения му ден час след пристигането му. Сбогувах се най-накрая с единия си преден зъб, който от дълго време чака коронка. Малко глупаво се получи, че няколкото дни, които намерих да отделя за целта, съвпадат със студентския празник, но аз така или иначе не съм си правил труда да го отбелязвам досега. Е, д-р Стоев си го върна за безпокойството в празнично време. А и в продължение на няколко дни въобще няма да съм приятна гледка… освен ако представите ви за смъртта не са приятни. Замислям се дали да не си направя една снимка с камерата на лаптопа, за даплаща след години децата си какво ще им се случи, ако не се грижат за зъбите си (не че причината за коронката има нещо общо). Така че ще гледам да не си подавам много-много носа навън… Ако не друго, ще свърша повечко работа – почти приключих с инталирането на Apache, PHP, MySQL и phpMyAdmin…

Comments

3 Responses to “Сбогом, зъбче и мерси”
  1. Това със зъба е гадно! Явно тази година освен вискокосна е и зъбна година.. Направи си снимка, не знае?? за какви цели може да ти послужи :-) Тази година се натъкнах на снимки с поражения от тютюнопу??ене и ми подействаха доста разтърсващо..

  2. Ми аз напоследък имам сериозни проблеми с венците и мисля, че е имено от пу??енето. Хубавото е, че не ми е проблем да го спра… и просто го спрях.

  3. Браво на теб! ?? аз се опитвам безуспе??но от известно време да спра цигарите.. Ей на, сега от една седмица се лигавя с по 1-2 цигари на ден, ама все не успявам от раз да ги спра. Днес ми е първият ден, в който не съм изпу??ила ни една цигара. Не знам как ще бъде довечера, но ще ги откажа! Въоду??евява ме рекламата на “Табекс” – време е да се говори за такива неща и за такива медикаменти. Макар че аз не искам да си скапвам черния дроб с тях, затова ще опитам сама :-)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: