Valery's Mlog

Mindlog of a Freak
November 21st, 2004 by Valery Dachev

Още една хижа…

Не, не беше това, което се очакваше, но пък и не беше толкова зле. Или поне така би ми се сторило, ако не бях страшно изтощен от… всичко. Вчера сутринта никаква не я свършихме почти в офиса – само малко bug fixes по системата. Нагоре тръгнахме към 15. Реших да пътувам с приятели, защото не ми се искаше излишно да рискувам колата (имайки предвид разбитите пътища, заледяванията и острите завои нагоре). Оказахме се (май) три компании – нашата (около 19 изтрещеняка/чки), един клас от хуманитарната гимназия и още един от транспортния техникум. Откинаха ни тиквите с чалга, честно! :) Пак направихме грешката да не се оборудваме добре с колони и усилватели… за втори път. Третият, надявам се, няма да е така. Въпреки всичко беше забавно да видиш как се кълчат на песничка на ZZ Top. :) Имаше някои много чаровни (цитирам Драго: “18-годишни, но все пак много запазени”) попълнения, които се опитваха да завържат разговор със ставащото вече банално “Имаш много хубава коса.” – констатация, на която не мога да отговоря с нищо друго освен със “Знам. От малка е такава.”. Продължението “Какъв шампоан използваш?” също не блесна с особена оригиналност. Да не говорим, че двете агитки абитюрентчета започнаха го удариха на кавги и бой около полунощ – драма, чието развитие така и не разбрах.

Както и да е… сутринта след известно бутане успяхме да запалим колите и да се приберем. Равносметката дава около 150 Mb (може би) снимки и клипчета, опазен инвентар и, разбира се, редица култови изцепки.

Междувременно, прибарахме DVD Rip на някакво филмче за Mike Portnoy, което гледахме до преди малко… баси, било трудно да свири човек като него. Дебна само да намеря и нещо за Jordan Rudess (като по-заинтересован от клавирите), но… пичът изглежда доста комерсиален и безплатно можеш да се докопаш най много до някое демо. BTW, усещам, че съм изтървал пак някой брой на Про-рок. :( Те и без това, като ги подпитам за него, по реповете ме гледат като сектант търсещ някое окултно списание…

След малко ще се ходи и на “Косматката”. Не знам защо я наричат така, но иде реч за последните разкопки край Шипка. И това трябва да стане точно преди да тръгна към София… Още три часа и половина загубено време… не ми се мисли…

Comments

3 Responses to “Още една хижа…”
  1. Ходи ми се на хижа :)

  2. Внимавай само с кого ще иде?? и кои девойки ще си хареса??, че Галин, от нямане с какво да заговори една приходяща мадама, взе да и обяснява как “оня там (т.е. аз) е голям простак !” :)

  3. гробаря му с гробар :)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: