Valery's Mlog

Mindlog of a Freak
November 16th, 2004 by Valery Dachev

"Спрете земята… искам да сляза…"

Ново двайсе… четвъртък – deadline. Пи??е се код със стра??на мощ. Хубавото е, че е почти завър??ен и, въпреки оскъдните задания, да няма много забележки. Чудя се вече какво по-напред.. толкова адски много работи ми се натрупаха. А глупавото е, че само се оплаквам. Е, намерих и време малко да се включа във flames по отно??ение на предимствата на метълките пред останалите жени в блога на Васил Колев – мнение, което не споделям много-много.

В неделя за пръв път от доста време насам ми се доспа неистово още в 23:30, ако не и още на път от Казанлък. Бях спал само 3-4 часа. Вчера пропуснах (освен попълването на блога) сутри??ната лекция, почти заспах на следващата, а, слава Богу, последната не се проведе. Прибрах се с мисълта колко работа имам да свър??а и до едно време се занимавах с това. По едно време чух, че от съседната стая се понесе Dream Theater – Радост явно си бе??е вкъщи. Крайно време бе??е да се поразтоваря: драснах набързо едно аудио CD с двата албума на Within Temptation, които и бях обещал, и се изсипах у тях :). Побъбрихме си едно хубаво и се прибрах… Малко по-късно дойде сестра ми и трябва??е да съчетавам работата с упражнения по Pascal – имах бойната задача да я науча на основите за една нощ. Легнах си към 5… Събуждането ми идва стра??но трудно в такива случаи, а ставането – още повече. Пак не съм на лекции, а и от практикум и без това ще ме изгонят, задето не съм си написал протоколите. ?? пак бачкам. Разглеждам PHPlet (може да се окаже много полезно нещо за пренаписване на сега??ните PHP уеб чатове писани в мрежата ни… Oтделно ме зарибяват с писане на софтуер за Symbian OS и се чудя дали да не се хвана да разгледам за какво иде реч – а и малко know-how отгоре не е изли??но. ?? без туй с какво ли не съм се захващал… А точно пък сега ще се захвана с едни панирани чу??ки…

Comments

2 Responses to “"Спрете земята… искам да сляза…"”
  1. kayo-mayo says

    някой бе??е казал, че всичките проблеми у човека идват от нередовно пиене. аз бих добавил и нередовно спане :)

  2. Ами аз за първи път го чух от бащата на Апито, но бе??е за болестите. Ло??ото е, че съм я подкарал на нередовно пиене и нередовно спане… и туй сигурно значи много сериозни проблеми :-).

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: