Valery's Mlog

Mindlog of a Freak
November 2nd, 2004 by Valery Dachev

Сериозен към несериозното… и обратно

Ох… най-накрая се оправих с общежитието – някой ден трябва да се науча да се отнасям по-сериозно към нещата. Разхайтил съм се много и домакинката ми определено скоро ще ми скача на веждите. Отдавна ми се кани :). Не си го бях плащал от доста време… Има толкова много книжки за организация на времето и управление на финансите – трябва да попрочета това-онова. Е, макар и с поолекнал значително портфейл, сега съм малко по-спокоен. Мисля да си направя едно файлче с това какво съм платил и какво имам да плащам, за да не стават повече подобни гафове.

Както и да е… глупости на търкалета. Съквартирантът ми почна работа – пише някакви допълнения към чужд софтуер на Delphi. Гърч ! Тъкмо ще види, че не всичко е .NET :). Мисълта ми беше, че излиза раничко от къщи и през голямата част от времето го няма. Както беше и снощи. След работа се беше замъкнал при сестра ми да и обяснява Pascal. Та кисна си вкъщи, бачкам и съм издул Within Temptation и по-специално “Ice Queen”. Почуква се на вратата. Отварям – симпатично, дългокосо момиче със светли очи: “Ами… аз съм съседката тук до вас… Ти ли слушаш “Within Temptation” ? Щото не много хора си падат по тях и… реших да се запознаем. А и да те питам какво тяхно имаш ?”. Поканих я, бъбрихме си, слушахме музика. Всъщност ми бяха надули главата за туй девойче. Някакъв R’n’B момък се пънел да я сваля, но явно нямал особени шансове. Хората серенади щели да и правят :). Ще рапират ли к’фо ? ;). А аз за годината откак живее в съседната стая даже не я бях виждал. Та Радост се оказа от Бургас. Говорихме за “July Morning”, показах и снимки от таз годшиния. Деба, светът се оказва много малък – била виждала Полина, пък Явор ходил с едно време с най-добрата и приятелка. Както и да е… намерих си компания за бира.

Хех… сещам се, че една приятелка ми се караше как може за най-малкото нещо да изпадам в толкова подробности. Трябва да направя нещо по въпроса, за да не ставам толкова досаден. Затуй приключвам и сядам да бачкам. Пък после и на даскало трябва да се ходи…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: