Valery's Mlog

Mindlog of a Freak
November 1st, 2004 by Valery Dachev

Сексуален тормоз ли е да те притисне времето?

Ужас… колко малко са 24 часа. И колко недостатъчни са 6 часа, за да се наспиш. Особено когато те събудят по някое време. Всъщност беше забавно – в 1:40 ми звъни едно приятелче “Слез до входа, трябва да поговорим нещо”. Обличам се, обувам се и едва гледащ слизам до долу… Портиерът смрънква нещо, но не го чувам (сигурно защото не го и слушам). Излизвам пред входа и пред мен изскача банда от 8 колеги (повечето информатици) със светещи тикви в ръце. Пеят “Happy, Happy Helloween!”. Шаш! :) Не че много от тях посещават това местенце, но ми се иска пак да им благодаря за изненадата! :) Адски много се кефя на такива ентусиасти. :) Побъбрихме си известно време, тръгнах да се прибирам ухилен до уши, а портиерът пак мрънка нещо. Бях заспал гледайки филма, който Галин гледаше на компютъра си. Дойдох тъкмо за края му, а веднага след него отново заспах. Събудих се по някое време… Знам, че имам адски много неща да върша. Ето в този момент почувствах времето прекарано в сън като загубено. Тогава и започнах да пиша това. Трябваше обаче доста експедитивно да си тегля един душ и да посрещна сестра си на гарата. И тя, горката, се сдоби с Интернет. Казвам “горката”, защото в зависимост от човека, това често води до загуба на производителност. Жестоко нещо е мързелът. Хапнах там. Току-що получих и спецификациите на Web магазина, който трябва да напиша. Прогресивно омрънквам света за недостатъците на обектното PHP4 и псувам, че хостинга, който ползваме работи на него. Май ще трябва и тази вечер да попреподавам малко Pascal на сестра си – масиви учели. Явно и тази вечер няма да мога да свърша много. Абе… каквото направя.

Comments

3 Responses to “Сексуален тормоз ли е да те притисне времето?”
  1. Радослав Герганов says

    *Не че много от тях посещават това местенце, но ми се иска пак да им благодаря за изненадата ! *

    Моля :) Най-якото от тази Helloween обиколка бе??е първата реакция на хората като ни видят, незнам дали си гледал снимките, повечето се хващат за главата (с изключение на Наков, който отвори вратата и почна да крещи :) ) Шернати си на моят комп, може да им хвърли?? един поглед :)
    Що не се обажда?? че си почнал да пи??е?? блог? Както и да е вече си разконспириран :)

  2. Само между другото – “Helloween” е име на музикална група (е, и може би на заведение в студград, не съм съвсем сигурен как се пи??е там :). ??мето на празника е “Halloween” :) Но имам чувството, че това по никакъв начин не променя празничното настроение и дивеенето :)

  3. Печатна гре??ка. Съжелявам. Няма да я оправям, за да си личи колко съм неграмотен :).

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: