Valery's Mlog

Mindlog of a Freak
October 31st, 2004 by Valery Dachev

Blog мания

Тая работа с blog-овете ми е взела акъла. Едно време се чудех и маех каква е тая мания, а то наистина в това се превърна. Като стана въпрос за мании междудругото, в един от blog-овете на приятелите ми мернах този link за BigBrother психозата (която самия мен започва да изкарва от нерви). Та… събуждам се сутринта и сядам да разглеждам чужди blog-ове. Изкефих се на WordPress… тоя serenpidity май ще го сменям. Само да видя как…. Пък и да се опарвя с темите на онуй нещо. Бива ли да стана в 7:30, за да правя подобни щуротии ?! Още не съм ял, не съм си оправил леглото, даже не съм се облякъл… абе аз не съм станал !!! По-лошото: явно съм спал накриво – всичко ме боли. И комарите ме изядоха. Чудя се кое беше последното местенце, на което спах добре… Искам там.

Ох, и нов бъг в Internet Explorer. Раздавам тук-таме линка към blog-чето ми. На отделни хорица. Иска ми се да видя как ще стигне до знанието на другите ми познати, без да има връзки където и да било. Затова и го давам на хора, които нямат къде да сложат такива връзки :).

Все едно… занимавам се глупости… А имам адски много работа да свърша тия дни. Не знам как ще се справя. Чакат ме протоколи по “Експериментали Методи във Физика на Твърдото Тяло” и “Физика на полупроводниците” (за неинформираните, специализирам “Физика на Твърдото Тяло и Компютърно Моделиране” във Физическия Факултет на СУ), чака ме магазин за битова техника да правя (за който все още си чакам спецификации), система за отчитане трафика на потребителите и още една камара работи, които съм си наумил. Както винаги, на главата си имам повее неща, отколкото мога да обработя. Да не говорим за изпитите по “Фононни и Електронни Свойства на Кристалите” и “Атомна и Ядрена Физика”, които трябва да взема все пак. Понякога настина се нуждая някой да спре земята и да сляза замалко. Бъзикът (гадна дума !:)) настрана – трябва да се стегна. Май ще започна от една солидна закуска с безбожно количество спагети (не ме питайте защо това е закуска – ям всичко, което ми попадне, по всяко време). Бягам към магазина…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: