Valery's Mlog

Mindlog of a Freak
October 28th, 2004 by Valery Dachev

Още един загубен час

Ммм…. дето се вика, да започнем на чисто. Още един час в банята. Стига толкова за тая седмица :). Може би за тоя месец. Еми така си е – 1/24та от денонощието… в което спя по още 6-7 часа (в идеалния случай). Не че имам нещо против хигиенизацията… както и против храненето, естествените нужди и т.н…. просто задължителни. Но пък си е абсолютна загуба на време. Понякога се замислям (доколкото въобще ми се отдава нещо подобно) колко АДСКИ МНОГО време губя в глупости. От няколко години напускам IRC. Много зор !.. Но пък определено върша повече работа без него. А и спя повечко. Май трябва да се захвана с нещо обществено полезно…

Както и да е… днес започнах да работя по web (на PHP) интерфейс към акаунтинг система. Решил съм да сменя смешно сглобената в Казанлък с тази. Пък може и в Студентски град (където междудругото съм администратор) по сървърите, които доставят Интернет (макар това специално да не е моя работа). Отделно май ще започвам да работя по някакъв web магазин, който ще се наложи да напиша за две седмици. Или пък просто да преправя нещо старо. Но пък като видя стар код и колко неща бих написал по тотално друг начин.. ми става мъка, мъкааа….

Та… така и така ме е хванало въодушевението (благодарение на което днес почти не съм ял), ще засядам да продължавам с тая дейност… Но преди туй ще си направя една ударна порция от 5 пържени яйца… Майната им на калориите – мен не ме ловят ;)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: