Valery's Mlog

Mindlog of a Freak
October 27th, 2004 by Valery Dachev

Да започнем на чисто…

Еми т’фа е…. Blog му викат хората… Кошче за душевни отпадъци или просто обичайният отговор на въпроса “Какво необичайно ти се случи днес ?” :)… Както и да е… каквото – такова…

И така и така съм почнал… шибан ден като цяло… Още една тежка нощ – но този път свърших нещо полезно.. на цената на безсъние до 3:30… Изживявам се като администратор на един изгряващ доставчик в Казанлък и започвам да си припомням в каква напаст могат да се превърнат потребителите, когато решат, че ще прецакат системата. :) Ама ще рече човек, че не съм бил юзър и аз. :)

Междудругото напоследък миналото много странно ми налита в лицето на хора, които мислих за минало в живота си. Странно е как някои неща за три години не се променят, докато други само за половин година направо губят смисъла си… при едни и същи изходни позиции. Иначе е забавно – хората (пък и не само :-P) имат възможност да забележат контраста между (инак) кроткото момченце тогава и психопатясалия изверг, който съм станал сега. :) За справка: повечето ми познати.

Уф… не мога да си гледам страницата. Май ще я чака ремонт скоро. Да полеем повода… с литър мляко. И в леглото! :)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: